HVEM ER VI?

Tints of Nature begynte for over 30 år siden med tre venner som ønsket å gjøre en forskjell for hjemmefargeren. I dag er vi en litt større vennegjeng som gjør vårt beste for å gi deg verdens reneste, mest bærekraftige DIY hårfarge- og hårpleieprodukter som elsker håret og planeten like mye som vi gjør.

Vi er stolte av å lage en hårfargeserie som er så ren som den kan være uten at det går på bekostning av ytelsen. For la oss innse det, vi vil alle ha fabelaktig hår. Og det beste av alt, fordi vi lager alt selv, vet vi nøyaktig hva som går inn i produktene våre. Synlighet fra bondens åker til håret sikrer rettferdig handel og at det ikke er noen tvilsomme forretninger underveis.

Laget i Storbritannia
Med hvert Tints of Nature-produkt du bruker, drar du nytte av mer enn 263 000 timer (det er over tre tiår BTW) med britisk produksjonsekspertise.

Tints of Nature er laget av morselskapet Herb UK i Englands New Forest. Siden dag én har Herb UK vært forpliktet til å tilby naturlige alternativer av høy kvalitet til konvensjonelle hårprodukter.

Ingredienser
Naturen vinner dagen. Ingen ammoniakk, resorcinol, propylenglykol, parabener, DEA, gluten, SLS, SLES, silikon, salter eller GMO-ingredienser. Og vi bruker lavest mulig nivåer av fargepigment for å farge håret ditt profesjonelt.

Cruelty-Free og vegansk
Vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr. Har aldri gjort og vil aldri gjøre. Og vi vil heller ikke selge produktene våre i land som fortsatt krever dyreforsøk. Vi er stolt sertifisert av dyrevelferdsorganisasjonene PETA og The Vegan Society.

Bærekraft
Vi jobber hardt for å sikre at vi trår forsiktig på planeten vår og behandler det som er på den med kjærlighet og respekt.

Vi er en stolt Certified B Corporation som jobber for å gjøre virksomheten til en kraft for det gode.
Emballasjen vår er 100 % resirkulerbar og laget av ikke-virgin avfallsmaterialer.
Vi bruker så mange økologiske og naturlige ingredienser som mulig og støtter bærekraftig jordbrukspraksis samt beskytte delikate økosystemer.
Vi støtter disse episke organisasjonene;

-Word Forest Organisation

– Green Salon Collective

– Orangutan Appel UK

– Plantlife

– Greenpeace

– My New Hair